Gevinst fra EGV til Annelise og mig.


Det blev en rigtig god oplevelse, den ferie.
Og tænk, Irene og jeg skulle ikke bo sammen med nogen, fordi nogle havde meldt fra. Vi var vel ca. 65 ialt.
Husene var velindrettede, og for handicappede var der tænkt på alt.
I uge 42 skulle der komme nogle spastisk lammede børn med deres forældre.
De skulle bl.a. opleve en rigtig Halloween-aften.

Som sagt blev det er god ferie, hvor jeg ikke et øjeblik tænkte på akademiet.
Når der blev 'talt ned til' os gamle,
valgte vi at overhøre det, og det var kun en enkelt, der gjorde det, sikkert i den bedste mening,
og et bankospil gik vi bare med til for at få en oplevelse.
Det lykkedes mig i øvrigt at rende med to pakker, to 3/8 flasker vin, en rød og en hvid. Begynderheld, men det får mig nu ikke til at fortsætte med at gå til banko. De andre vandt diverse mere eller mindre uanvendelige dimser, der var flot pakket ind. Så jeg valgte rigtigt.

En aften var der visesang med en ukendt sanger. Han havde heldigvis fundet nogle af de gode viser. Efter pausen var der en af deltagerne, der sang overstemme til en af viserne. Hun havde en pragtfuld stemme.
Så hende kom jeg i snak med, og vi udvekslede mail-adresser. Hun har en spændende og broget fortid, men nu helliger hun sig sangen.

Vi var en af dagene ombord på fregatten 'Jylland' i Ebeltoft, hvor vi fik skipperlabskovs i restauranten ved siden af, og vi kørte ad en Margueritrute hjem, dvs. igennem nogle af Mols Bjergene, som jeg altid gerne har villet se, men det er aldrig lykkedes før nu.

Den  sidste aften så vi en ganske vidunderlig film. Vi havde forudset, at vi skulle se en film om EGV's historie eller 'De røde heste' fx, men  vi blev igen overraskede, for filmen hed 'Historien om den grædende kamel'. En film så smuk, at jeg kunne finde på at købe den selv. Den foregik i Gobiørkenen og handlede om, hvordan en lille familie 'lykkedes med' at få en nybagt kamelmor til at anerkende sin unge i stedet for at afvise den. Den bør jeg absolut vise i SA.

God mad fik vi hver dag, den første aften med hvid/rødvin ad libitum. Det var en rigtig festmiddag, om eftermiddag havde vi fået fødselsdagslagkage.
De øvrige aftener et glas hvid- eller rødvin, men heldigvis op til kanten.
Irene havde taget en lille flaske Gammel Dansk med, men den slap op, og så var det godt, jeg kunne supplere med de flydende gevinster.

I går så jeg for resten Anders, (min yngste søn) og Helenes søn Mark
her i Svendborg.
Han havde været af sted i 4 uger med  skoleskibet 'Georg Stage', som hans farfar (min afdøde X) også har sejlet med. Og det var han så begejstret for, at han vil fortsætte uddannelsen som søofficer.