Søsterbreve - til/fra

timestid har jeg brugt på at rydde op i gamle mails. De skal skimmes, og bagefter kopierer jeg udvalgte dele som en slags dagbog, men det kender du vist. Det er dog lidt træls, fordi der er rigtig mange breve. Det er jeg bestemt glad for, når jeg får dem. Mange bliver skrottet igen, men andre ligger i diverse mapper til genlæsning eller skimming. Først da tør jeg skrotte, og måske - man ved aldrig, hvad man senere vil synes er sjovt at læse. Men så langt frem i tiden tænker jeg ikke. Først for sent opdager jeg måske, at visse breve absolut vinder med alderen. Men når jeg tager de håndskrevne frem, stopper jeg tit pga. lidt tristesse, og derfor bliver de bare gemt af vejen igen.Jeg er desuden nok nødt til i al beskedenhed at tænke på et eller andet arrangement i forbindelse med min fødselsdag om 2 år.

Og om det overhovedet kan blive til noget uden gode familiemedlemmers indsats, det ved jeg overhovedet ikke noget om endnu.
Runde fødselsdage er vel nærmest en lejlighed for familien til at mødes, mere end nødvendigvis til fornøjelse for fødselsdagsbarnet. Derfor er traktementet måske underordnet.
Det kunne måske blive noget med brunch i Valgmenighedens Kirkehus.
Eller måske noget sammenskuds, hvor jeg i stedet for gaver bad om, at hver familie medbragte en ret mad.
Det er først lige nu begyndt at rumstere hos mig.